STUDIEBESÖK PÅ NEO4J

Emil Eifrem, CEO och en av grundarna av grafdatabasföretaget Neo4j höll en spännande presentation om sin egen entreprenörsresa från idé till teknik och bergodalbanan däremellan. Från botten, att inte veta hur nästa löneutbetalning till anställda ska finansieras, till toppen 2015 då företaget säkrade sin tredje investeringsrunda på närmare 20 miljoner dollar! Den nya tekniken med grafdatabaser kontra äldre relationsdatabaser handlar om att se till kopplingar mellan data på ett smidigare sätt. Till exempel så kan du plotta alla relationer i Game of Thrones! (se bild ovan) Vill du veta mer om tekniken eller bara är en grym programmerare och vill jobba på ett spännande, innovativt företag? Gå in på neo4j.com!

(Kuriosa: Neo4j skicka med en t-shirt när jag bad om ett visitkort! 5/5 Toasters!)

Tack Emil!

/Samuel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *