CYKLA ÖVER GOLDEN GATE

Cykla i San Francisco är fantastiskt! Jag, Joel och Rickard bestämde oss för att hyra cyklar och köra den klassiska turen längs Marinan och över San Franciscos mest kända bro. Vi hyrde på Spoke and Hub nära Fishermans Wharf, det finns dock ställen längs hela Marinan så det är bara att ta första bästa. Turen till och över bron var väldigt behaglig och väl värd de 20 dollar vi fick betala pp (14.00-20.00) Sträckan är inte superlång men tar sin lilla tid då det är mycket turister längs med stranden och räkna med cirka 8 kilometer enkel väg. Vi skulle dock rekommendera träningskläder för den som ska cykla närmare centrum då vi var heeelt slut efter tour de france-backarna + glöm inte att kolla så bromsarna är i gott skick! 😛 (vi passade även på att åka spårvagn på lina!^^)

//Samuel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *