BERKELEYUTBYTET DAG 1

Tisdagen den 13 juni innebar Berkeleyutbytets första officiella dag. Klockan 10.00 lokal tid tog vår utbytesansvariga Marcus Holgersson emot oss ett klassrum på universitetsområdet. Klassrummet låg beläget i lokalerna till Haas School of Business som är en av väldens mest prestigefulla business schools där många av oss kommer läsa kurser i sommar och även den del av UC Berkeley där Marcus forskar.

Efter en introduktion av sommarens program delades gruppen upp i två för att bli guidade runt på UC Berkeleys stora och otroligt fina campus. Under turen fick vi bland annat fick se Satser Tower – UC Berkeleys egna klocktorn, flera statyer av björnar som är UC Berkeleys maskot och höra massvis av spännande Berkeley-kuriosa från våra guider.

Dagen avslutades med en grillkväll i Live Oak park beläget någon kilometer från vårt boende.

//Linnea A.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *