STENASTIFTELSEN OCH FINANSIERING AV UTBYTET

“Hur har Berkeleykommitténs studenter råd att studera en hel sommar på UC Berkeley i USA?”

Det är en fråga som många ställer sig när de hör talas om Berkeleyutbytet. Ett av svaren på den frågan är att kommitténs medlemmar har fått ta del av ett generöst stipendium utdelat av Göteborgsbaserade Stenastiftelsen. Ett av Stenastiftelsen mål är att främja vetenskaplig forskning och utveckling vilket man bland annat lyckas med via utdelandet av utbildningsstipendier och bidrag. Mer information om vårt stipendie och Stenastiftelsen hittar du HÄR.

Under sommaren har vi även möjlighet att söka bidrag och lån från CSN. Utöver det så står Chalmers för kursavgifterna för sommarkurserna på UC Berkeley.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *